Menu

Vikendica 1

"Baluma-Maluba"

Planinska kuća "Baluma-Maluba" pruža idealne uslove za odmor, zabavu i rekreaciju. Nalazi se na 45 m od ski-lifta "Poljice", modernog šestojseda "Lajtner" na 1.750 m nadmorske visine. Kao rijetko gdje, na skijama ili na snoubordu možete ući i izaći iz kuće.

"Baluma-Maluba" zbog specifičnog položaja i prirodnog okruženja omogućuje vam prijatan i miran boravak. Pogled sa sjevero-istočne terase najljepši je na Jahorini, zbog čega je enterijer kuće dizajnirala umjetnica Olja Ivanjicki.

Planinska kuća "Baluma-Maluba" u prostranom dnevnom boravku, prepunom detalja ručne izrade posjeduje kamin. Drvenim stepeništem stiže se na sprat na kome se nalaze dvije sobe. Na oba nivoa nalazi se po jedno kupatilo sa wc-om. Grijanje kuće je na kamin, struju ili peć, po volji i odabiru gostiju.

Planinska kuća "Baluma-Maluba" obezbjeđuje smještaj do 8 osoba.

Planinska kuća "Baluma-Maluba" izdaje se takođe povoljno i u ljetnom periodu, kada pruža predah od gradske guve i vreline, idealne uslove za pješačenje, planinarenje, planinsko sportski biciklizam... a za ljubitelje i poštovaoce netaknute prirode branje borovnica, malina i raznih vrsta gljiva (vrganja, lisičarki, mliječnica...)

Cijena na upit.

Napomena:Gosti koji rezervišu smještaj u vikendici “Baluma-Maluba” putem Ski Sarajeva, ostvaruju pravo  popusta od 20% na individualnu i 10% na grupnu nastavu u školi skijanja Ski Sarajeva. 

Pitanja

 1. Vaše ime(*)
  Please let us know your name.
 2. Vaš email(*)
  Please let us know your email address.
 3. Predmet(*)
  Please write a subject for your message.
 4. Poruka(*)
  Please let us know your message.
 5. Koliko je 2+3(*)
  Invalid Input