Menu
Pansion 1

Pansion 1

Vila Gora

Pansion Gora predstavlja objekat koji vam nudi mir i tišinu okružen predivnim šumskim ambijentom. Njegova lokacija je idealna za osobe koje žele da budu blizu staze za skijanje, a s druge strane izdvojeni od buke. Pansion se nalazi na samoj skijaškoj stazi Poljice, kod naselja Šator. Sa skijama možete izlaziti i u ulaziti u objekat. Raspolaže sa 6 komfornih soba, a svaka soba ima kupatilo/wc. Četiri sobe su trokrevetne, a dvije sobe su dvokrevetne.

Pansion ima centralno grijanje što vam garantuje topao boravak u hladnim zimskim danima. Kompletan objekat je pokriven wiraless internetom, što vam omogućuje brzu i kvalitetnu konekciju. U prizemlju objekta se nalazi restoran, gdje možete uživati u kvalitetnoj hrani, uz izuzetno opuštajuću muziku po kojoj je ovaj objekat prepoznatljiv na planini. Usluga je na bazi polupansiona ili noćenja sa doručkom, a po želji je moguće naručiti i jela iz „a la carte“ menija.

Parking je udaljen na svega 50m od objekta, a gostima je obezbjeđen prevoz stvari od parkinga do objekta i nazad. U blizini objekta se nalazi i prodavnica, kafić, picerija.

U sklopu objekta se nalazi i skijašnica u kojoj možete odlagati vašu ski opremu.

Popusti za djecu:

Djeca do 5 godina gratis na zajedničkom krevetu sa roditeljima.

Djeca od 5-12 godina imaju popust od 50% (bez obzira da li su na krevetu sa roditeljima ili sopstvenom ležaju)

 

Cijena: već od 46 KM (N+D),

 

Pitanja

 1. Vaše ime(*)
  Please let us know your name.
 2. Vaš email(*)
  Please let us know your email address.
 3. Predmet(*)
  Please write a subject for your message.
 4. Poruka(*)
  Please let us know your message.
 5. Koliko je 2+3(*)
  Invalid Input