Menu

 

O Skijanju

Alpsko skijanje karakteriše mnogo faktora koji se objedinjuju i čine ga interesantnim, funkcionalnim i nezamjenjivim u sportu i rekreaciji. U skijanju pored velikih takmičenja, organizuju se sportske priredbe u cilju zabave, biznisa i marketinga, a sve to doprinosi i popularizaciji ove sportske aktivnosti.

Specifičnosti kojima se odlikuju alpske discipline, od planinskog ambijenta do uticaja na organizam, svrstavaju skijanje među sportove sa izrazito pozitivnim efektima. Skijanje mogu upražnjavati svi, od najmlađeg do najstarijeg uzrasta bez negativnih uticaja na organizmu, i bez profesionalnih deformacija. Malo koji sport ima svestra uticaj na razvoj mladog organizma kao što ima skijanje, koje podstiče razvoj aparata za kretanje, doprinosi razvoju konativnih i kognitivnih sposobnosti i pozitivnoj socijalizaciji ličnosti.

Ski Sarajevo Ski School Ski Team

O popularnosti skijanja ne treba mnogo trošiti reči, dovoljno je reći da u svijetu ima oko 250 miliona rekreativnih skijaša, a taj broj se povećava iz dana u dan.

Dođite na Jahorinu i pridružite se velikoj porodici skijaša. Skijajte uz naš tim i doživite nezaboravne trenutke.Pitanja

 1. Vaše ime(*)
  Please let us know your name.
 2. Vaš email(*)
  Please let us know your email address.
 3. Predmet(*)
  Please write a subject for your message.
 4. Poruka(*)
  Please let us know your message.
 5. Koliko je 2+3(*)
  Invalid Input